top of page

TALERE2023

Anders Solgaard
Billede2.jpg

Nikolai Kaarsholm

Hvem er Nikolai Kaarsholm?

Jeg hedder Nikolai Kaarsholm. Gift og far til to. Jeg er inkarneret Marvel-fanatiker, elsker en god teologisk bog og er både fascineret og inspireret af amerikansk kultur og kirkeliv. Min livret er Kelloggs Frosties og doughnuts, men da jeg snart fylder 40, spiser jeg det stort set aldrig. Jeg arbejder for tiden som handicaphjælper og ved siden af det, er jeg formand og præst i Kolding Bykirke. I min optik er mission vel nok det kald, vi i vores vesteuropæiske del af kirken har aller sværest ved at følge. Derfor er der hårdt brug for, at vi støtter og opmuntrer hinanden, hvis Danmark skal vindes tilbage for Kristus. Mission23 bliver forhåbentlig en gylden mulighed til det!

Nikolai skal tale til Session 1 og 3 på Mission23.

Lars Malmgaard Jensen

Hvem er Lars Malmgaard Jensen?

Mit navn er Lars, og derudover har jeg giftet mig til Malmgaard og er født Jensen. Lige for tiden bor jeg i København med min hustru Cecilie, der er lærer på Luthersk Missions Højskole, mens jeg selv arbejder som informationsmedarbejder i Norea Mediemission og redaktør for hjemmesiden TilLiv.dk. Jeg følger mig meget privilegeret over, at få lov til at arbejde med formidling af det kristne budskab til dagligt. Særligt gennem mit arbejde i Norea, der arbejder i flere lukkede lande, har jeg fået indblik i, hvor stor en gave det er vi har i Danmark.

Mit liv består ellers af lidt forskelligt: Bayern München (hygge), bøger (faktisk også hygge) og budgetter (kedeligt – men jeg føler mig meget voksen)

68610880_2634017246641246_7671536443696611328_n.jpg

Lars skal tale til Session 2 og 4 på Mission23.

Kasper Drejer
Billede1.jpg

Chris Lindeskov Rasmussen

Hvem er Chris Lindeskov Rasmussen?

Mit fulde navn er Chris Lindeskov Rasmussen. Jeg er 28 år gammel og en stolt bornholmer som dog efterhånden har boet i København nogle år, hvor jeg snart er færdig med mine teologi-studier. Jeg nyder en god samtale eller en god Brøndbykamp, selvom der til tider kan være lidt langt imellem det sidste. Og så er jeg glad for at forkynde Bibelens fantastiske budskab ind i vores tid, når jeg får mulighed for det. 

Chris skal tale til Session 5 på Mission23.

Kristoffer Enevoldsen
bottom of page