top of page
Baggrund.png

ROADTRIP

mission23

17.-19. november

Årets tema
Baggrund.png

ROADTRIP

Vores liv her på jorden er et langt roadtrip. Turen kan både føre os af store tydelige landeveje, men også små og snørklede veje. Livets roadtrip har advarselsskilte, rundkørsler, bump på vejen, fartgrænser og sammenfletninger. Vi kører alle mod en destination.

Ved enden af livets roadtrip møder vi verdens skaber og frelser, og han ønsker at tilbringe evigheden med os. Kun med Jesus som chauffør når vi dette mål. Er det Jesus, der navigerer dig gennem livets veje? Hvordan holder vi målrettet fast i kursen, som Jesus har sat for vores liv uden at blive fanget af Djævelens blinde veje og de mange afkørsler? Hvordan fletter vi sammen på Jesusvejen, så vi alle når den gode endedestination: En evighed med Jesus.


 

Vi er alle på vej. En vej med advarselsskilte, bump på vejen, høj fart og snørklede stier. For enden af vejen møder vi verdens skaber og frelser, som ønsker at tilbringe evigheden sammen med os. Kun med Jesus som chauffør når vi det rette mål. Er det Jesus, som navigerer dig gennem livets veje? Hvordan holder vi målrettet fast i den kurs, som Jesus sætter for vores liv, så vi undgår Djævelens blinde veje og afkørsler? Hvordan bliver vi synlige på livets sande vej, så andre kan flette ind på livets vej i tide?

bottom of page